Maandmenu vanaf  januari 2018: 39 euro pp – formule huiswijnen en waters 15 euro pp

 

Ravioli van asperges met rivierkreeftjes
OF
Terrine van konijn met abdijbied en een slaatje van linzen
OF
Risotto van seizoen champignons met gerookte eendenborst  

Velouté

 Kwartelfilet jonagold
OF
Skrei witte kool en natuuraardappel
OF
Filet pure Roquefort (suppl. 5,00€)

Keuze uit drie desserten of Kaasbordje (suppl. 4,00€)

 

 

Seizoen menu vanaf januari 2018: 48 euro pp voor vier gangen- formule huiswijnen en waters 15 euro pp

 

Slaatje van de Chef met gerookte eendenborst, kwartel en ganzenlever

Velouté (suppl. 5,00€)

Zeetongfilet met asperges en rivierkreeftjes

Hart van zwezerik met seizoen champignons  

Parfait van Grand Marnier

 

 Onze kaart vanaf januari 2018

 

Voorgerechten

Gerookte zalm met toast 16,-
Risotto van seizoen champignons en kwartel 16,-
Scampi lookboter 16,-
Slaatje van de Chef met gerookte eendenborst, kwartel en ganzenlever 16-
Trio asperges (soepje, kroket en slaatje) 16,-
Velouté 7,-
 
Hoofdgerechten

Gebakken zeetong Meunière 32,-
Grietfilet asperges en rivierkreeftjes 26,- 
Kreeft wodka (1p) “dagprijs”
Jonge kabeljauw spinazie 26,-
Parelhoenfilet sinaas 24,-
Lamscarré tijm 26,-
Filet pure duo sauzen 32,-
Hart van zwezerik met seizoen champignons 32,-

 

 

Bij groepen vanaf 8 personen, vragen wij u om uw keuze à la carte te beperken tot drie gerechten om de bereiding en de bediening vlot te laten verlopen. Dank u voor uw begrip.