Maandmenu*: 39 euro pp – formule huiswijnen en waters 15 euro pp

 

Pastei van haas en peertjes 
OF
Toast Brusselse wafel en seizoenschampignons
OF
Scampi witloof en witbier  

Velouté

Bosduif erwtencrème  met verloren groente
OF
Groenlandse heilbot pastinaak
OF
Stoverij van everzwijn

Keuze uit drie desserten of Kaasbordje (suppl. 4,00€)

* vrijdagavond en zaterdagmiddag; gratis glas cava als aperitief 

 

Seizoen menu: 48 euro pp voor vier gangen- formule huiswijnen en waters 15 euro pp

 

Tartaar van Sint-Jacobsvruchten met een vinaigrette van passievrucht

Velouté (+5euro)

Bosduif met een pureetje van erwten en een chip van verloren groente

Hinde médaillon poivrade 

Warm appel tartelette met kaneelijs

 

 Onze kaart

 

Voorgerechten

Gerookte zalm met toast 16,-
Zeeuwse platte oesters 00000 24,-
Cocktail grijze garnalen 20,-
Gebakken ganzenlever en appel 20,-
Trio van wild (soepje, kroket, wildpastei) 16-
Toast van Brusselse met zwezerik en bospaddenstoelen 20,-
Velouté van de dag 7,-
 
Hoofdgerechten

Gebakken zeetong Meunière 32,-
Tarbotfilet witloof en grijze garnalen 30,- 
Kreeft wodka groentjes (1p) “dagprijs”
Fazant met bospaddenstoelen fine champagne 26,-
Hindemédaillon Harlequin 32,-
Haasfilet 4 kruiden 26,-
Filet pure duo sauzen 32,- 
Kalfszwezeriken oude mosterd 32,-

 

 

Bij groepen vanaf 8 personen, vragen wij u om uw keuze à la carte te beperken tot drie gerechten om de bereiding en de bediening vlot te laten verlopen. Dank u voor uw begrip.