Maandmenu*: 39 euro pp – formule huiswijnen en waters 15 euro pp

 

Wildpastei en konfijt 
OF
Scampi Armoricaine
OF
Slaatje van gerookte eendenborst en kwartel met een sinaasdressing 

Velouté

Patrijsfilet groene kool en spekjes
OF
Entrecote rode wijnsaus
OF
Roodbaarsfilet blanke botersaus

Keuze uit drie desserten of Kaasbordje (suppl. 4,00€)

* vrijdagavond en zaterdagmiddag; gratis glas cava als aperitief 

 

Seizoen menu: 48 euro pp voor vier gangen- formule huiswijnen en waters 15 euro pp

 

Carpaccio van hert met ganzenleverschilfers en notensla

Velouté (+5euro)

Wildkroket en bospaddenstoelen

Hazenrugfilet jeneverbessen  

Slaatje van citrusvruchten en sorbet van mandarijn

 

 Onze kaart

 

Voorgerechten

Gerookte zalm met toast 18,-
Zeeuwse platte oesters 00000 24,-
St Jacobsvrucht en bloedworst 20,-
Trio van wild (soepje, kroket, wildpastei) 16,-
Scampi Armoricaine 16-
Terrine van ganzenlever en konfijt 20,-
Velouté van de dag 7,-
 
Hoofdgerechten

Gebakken zeetong Meunière 32,-
Witlooftaartje roodbaarsfilet 26,- 
Kreeft witloof (1p) “dagprijs”
Fazant op z’n Brabants 28,-
Hindemédaillon Rossini 32,-
Hazenrugfilet jenever 28,-
Ierse filet pure peperroom 32,- 
Kalfszwezeriken bospaddenstoelen 32,-

 

 

Bij groepen vanaf 8 personen, vragen wij u om uw keuze à la carte te beperken tot drie gerechten om de bereiding en de bediening vlot te laten verlopen. Dank u voor uw begrip.